Pamplona

Mor per una hemorràgia cerebral el líder dels socialistes navarresos

El secretari general del Partit dels Socialistes de Navarra, Carlos Chivite, ha mort als 51 anys a causa d'un vessament cerebral. Chivite estava ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital de Navarra des de l'1 de març a causa d'un ictus, que finalment l'ha portat a la mort. Casat i amb dues filles, Chivite ha mort a les 13.30 d'aquest dilluns. Prèviament s'havia anunciat que estava en estat de mort cerebral, tot i que mantenia les constants vitals.

Actualitzat
Chivite va tenir el vessament cerebral l'1 de març a Estella, durant els actes de celebració del Dia de la Policia Foral. En vista de l'empitjorament del seu estat de salut, la presidenta en funcions dels socialistes navarresos, Elena Torres, ha cancel·lat els actes previstos per aquest dilluns. Poc després s'ha confirmat la mort del secretari general del PSN i s'han succeït les mostres de condol.

Chivite serà enterrat aquest dimarts al vespre a l'església de Cintruénigo i després incineraran el fèretre a Tudela "tal com era la seva voluntat", segons ha explicat la vicesecretària general del PSN, Elena Torres.
Anar al contingut