Dallas

Mor als 81 anys l'actor nord-americà Larry Hagman, famós pel seu paper de J. R. a "Dallas"

Mor als 81 anys l'actor nord-americà Larry Hagman, que es va fer famós pel seu paper de J. R. Ewing a la sèrie televisiva "Dallas".

RedaccióActualitzat
L'actor nord-americà Larry Hagman, que es va fer famós arreu del món amb el personatge de J. R. Ewing a la sèrie "Dallas", ha mort als 81 anys a causa d'un càncer.

L'actor participava des de feia poc en el "remake" de la sèrie, que ja s'estava emetent a la televisió nord-americana i que té signada una temporada més. Hagman ha mort en un hospital de Dallas a causa d'un càncer de fetge diagnosticat als anys 90.

Una icona de la televisió catalana

El magnat del petroli més dolent de Texas va rellançar la carrera de l'actor i el va convertir en una superestrella durant la dècada dels 80.

El serial de la cadena CBS va marcar un abans i un després en la història de la televisió. També a Catalunya. La primera emissió de "Dallas" va ser el 1978, i a TV3 va arribar el 1986. Va ser la primera sèrie nord-americana doblada al català.

Dallas retratava com mai s'havia fet abans un món irreal de luxe, d'excessos i de guerra bruta entre els clans petroliers de Texas.

Durant 14 temporades, els embolics de la família Ewing van tenir tota una generació enganxada a les pantalles, atreta sobretot pel maquiavèl·lic J. R. i la seva relació tempestuosa amb l'alcohòlica Sue Ellen. Això sí, J. R. no va ser mai el responsable de la famosa frase "Sue Ellen, ets un pendó":

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut