Barcelona

Mor als 59 anys Jaume Sorribas, un dels fundadors d'Els Joglars i "l'encarregat" de "Filiprim"

L'actor Jaume Sorribas, un dels fundadors de la companyia teatral Els Joglars, ha mort als 59 anys. Tot i tenir una dilatada trajectòria, tant al cinema com al teatre, se'l recordarà sempre com "l'encarregat" dels programes "Filiprim" o "Tres i l'astròleg" de TV3. Sorribas va ser integrant d'Els Joglars de 1966 a 1976 i va participar en la creació d'espectacles com "El diari", "Cruel Ubris Mary d'Ous" o "Operació Ubú".

Actualitzat

Nascut el 1948 a Sallent, Jaume Sorribas va ser membre del grup fundador de la companyia teatral Els Joglars, de la qual en va ser integrant, i va participar en la creació d'espectacles com "El diari", "El joc" o "Cruel Ubris Mary d'Ous". Amb aquesta companyia també va participar l'any 1981 a l'obra "Operació Ubú".

En la seva faceta cinematogràfica, l'actor va participar en pel·lícules com "El embrujo de Shanghai", "Històries de la puta mili", "La casita blanca, la ciudat oculta", "Mater Amatísima" i "Vivir y soñar".

Tot i tenir una dilatada trajectòria, tant al cinema com al teatre, se'l recordarà sempre com "l'encarregat" dels programes "Filiprim" o "Tres i l'astròleg" de TV3.

El funeral de Jaume Sorribas tindrà lloc aquest divendres a dos quarts de quatre de la tarda al tanatori de les Corts.

Anar al contingut