Washington

Microsoft avança el llançament del Windows 7, que sortirà al mercat el 22 d'octubre

El nou Windows 7 sortirà al mercat el pròxim 22 d'octubre, coincidint amb l'inici de la temporada de vendes més important de l'any. L'empresa Microsoft avança d'aquesta manera la venda de l'última versió del seu sistema operatiu. Ja fa unes setmanes, però, que es pot descarregar la versió de proves d'aquest Windows 7. La multinacional ha decidit avançar els seus plans enmig de les crítiques que ha despertat el seu actual sistema operatiu, el Windows Vista.

Actualitzat
Microsoft ha anunciat la data de llançament del nou Windows 7, el sistema operatiu dissenyat per substituir el fracassat Windows Vista: serà el 22 d'octubre, malgrat que estava prevista pel gener del 2010. A més de comercialitzar el nou programari, Microsoft també posarà a disposició dels usuaris un nou servei d'actualització anomenat Windows Upgrade Option, del qual no se saben encara gaires detalls.

El gegant informàtic ha qualificat de "positius en general" els comentaris que ha rebut d'usuaris de tot el món de la versió en proves del nou sistema operatiu, el Windows 7 Release Candidate, que des del maig passat es pot descarregar a la xarxa. Ara, espera que aquesta nova versió corregeixi els errors del Vista, que molts van descartar per ineficaç.

De fet, el Windows 7 inclou una aplicació, anomenada Windows XP Mode, que permet a les petites i mitjanes empreses executar aplicacions de la versió anterior al Vista, el Windows XP directament des de Windows 7. Aquesta nova versió, a més, elimina alertes i finestres emergents i inclou una versió millorada per a "netbooks", petits ordinadors que, en temps de crisi, han experimentat un ràpid creixement al mercat.
Anar al contingut