Barcelona

Martorell diu que mai ha encarregat a Método 3 cap investigació a polítics en cap dels àmbits on ha treballat

El director general de Serveis Penitenciaris ha assegurat que mai ha encarregat a l'agència de detectius cap investigació a companys de partit ni altres polítics en cap dels àmbits on ha treballat. Martorell, que ha comparegut al Parlament en relació amb els possibles casos d'espionatge polític, ha assegurat que la seva relació amb Método 3 sempre ha estat "lícita i legal" i que mai ha anat més enllà.

RedaccióActualitzat
El director general de Serveis Penitenciaris, Xavier Martorell, ha assegurat que mai ha encarregat a l'agència de detectius Método 3 cap investigació a companys de partit ni altres polítics en cap dels àmbits on ha treballat. Martorell, que ha comparegut davant la Comissió d'Assumptes Institucionals del Parlament en relació amb els possibles casos d'espionatge polític, ha assegurat que la seva relació amb l'empresa Método 3 sempre ha estat "lícita i legal" i que mai ha anat més enllà del límit comercial.

L'actual responsable de les presons de la Generalitat, que va ser director dels Mossos d'Esquadra i responsable de Seguretat del Barça, ha reiterat que mai ha encarregat "cap investigació" a membres del seu partit ni d'altres, ni des de CiU ni des de les empreses en les quals ha treballat. "Sempre he estat al servei del meu país, he assumit responsabilitats sensibles i complexes", ha dit Martorell, que ha lamentat que la seva trajectòria professional corre el risc de ser tractada de manera "llaminera" i "negativa".

Martorell ha donat així explicacions de la seva relació amb l'agència de detectius Método 3 al Parlament, en què ha comparegut després, i de forma separada, del conseller d'Interior. Ramon Espadaler, per la seva banda, ha denunciat que el ministeri ha vulnerat nítidament les competències catalanes i li ha reclamat que les respecti, ja que és el cos de Mossos d'Esquadra qui ha d'investigar aquesta possible trama d'espionatge.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut