Natació

Marina Garcia i Jessica Vall es classifiquen per a les semifinals dels 200 metres braça

La jornada matinal dels Mundials de natació de Barcelona ha començat amb bones notícies per a la natació catalana, perquè tant Marina Garcia com Jessica Vall s'han classificat per a les semifinals dels 200 metres braça. Marina Garcia, a més, ho ha fet amb un nou rècord d'Espanya. Melanie Costa ha quedat eliminada dels 100 metres lliures.

Actualitzat
La jornada matinal dels Mundials de natació de Barcelona ha començat amb bones notícies per a la natació catalana, perquè tant Marina Garcia com Jessica Vall s'han classificat per a les semifinals dels 200 metres braça.

Marina Garcia ha nedat primer i ho ha fet molt bé perquè ha quedat tercera de la seva sèrie, amb un temps 2 minuts, 24 segons i 21 centèsimes, que, a més, és un nou rècord d'Espanya. Jessica Vall, per la seva banda, també serà a les semifinals de la mateixa prova. Ha quedat quarta de la seva sèrie amb un temps de 2:26:62, suficient per passar ronda.

En canvi, la mallorquina Melanie Costa ha quedat eliminada dels 100 metres lliures en quedar setena de la seva sèrie amb un temps de 55 segons i 51 centèsimes, un crono insuficient per passar a la penúltima ronda de la competició.
Anar al contingut