Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Barcelona

Maragall atribueix la millora en educació als esforços de professors i centres

El Departament d'Educació ha valorat la millora en els resultats de l'informe PISA a Catalunya. Segons el conseller Ernest Maragall, aquesta millora es deu molt especialment als esforços fets pel professorat i els centres en els últims anys, així com a les mesures de política educativa implantades pel seu departament.

Actualitzat
En concret, des de la Conselleria es destaca el suport a la lectura fet als alumnes i als centres que tenien més dificultats. També es valoren les proves fetes als alumnes de sisè de Primària, que han permès donar pistes sobre la situació real del nivell de l'alumnat. 

Ernest Maragall ha dit que les dades de l'últim informe PISA demostren que l'educació a Catalunya ha millorat i que aquesta millora ha coincidit amb l'aplicació de la nova llei d'educació. Segons el conseller, PISA demostra que s'han reduït els tòpics existents sobre el fracàs escolar, però que ara cal augmentar els resultats per la banda de les qualificacions més altes.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut