Article de Mayka Navarro a "El Periódico"
Article de Mayka Navarro a "El Periódico"
Barcelona

Manel Prat va recollir la periodista Mayka Navarro, que s'acabava de trobar amb el director de Método 3

La periodista especialista en successos d'"El Periódico" explica que, després de reunir-se amb el director de l'agència, tenia una cita per dinar amb el cap dels Mossos i que, com que se li va fer tard, la va recollir a meitat del recorregut, quan ella ja era a un quilòmetre i mig del domicili del cap de Método 3. Navarro desvincula, però, totes dues trobades.

RedaccióActualitzat
Novetats al voltant de la polèmica generada per la presència del director general dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, a prop del domicili de l'agència de detectius Método 3 el mateix dia que va ser detingut Francisco Marco, el seu director. Manel Prat va recollir una periodista que s'acabava de reunir amb Marco, poques hores abans de la detenció. Es tracta de Mayka Navarro, especialista en successos d'"El Periódico", que avui explica detalladament com el cap dels Mossos no va tenir res a veure amb la seva reunió a Método 3.

Segons Navarro, després de reunir-se amb el director de l'agència, tenia una cita per dinar amb el cap dels Mossos i, com que se li va fer tard, li va trucar per telèfon. El cotxe del director la va recollir a meitat del recorregut, quan ella ja era a un quilòmetre i mig del domicili del cap de Método 3. La periodista justifica les reunions per obtenir informació.

"La Vanguardia", que és qui va publicar inicialment que el cotxe de Prat era davant de la casa del director de Método 3, també corrobora ara la versió de Navarro. El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ja havia desmentit que el cotxe oficial del cap dels Mossos hagués estat davant del domicili de Marco.

Manel Prat donarà explicacions de tot plegat en una roda de premsa que ha convocat per a aquest matí. Mentrestant, l'actitud de la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, de renunciar a la protecció dels Mossos no ha fet res més que atiar el foc generat pels casos d'espionatge polític a Catalunya i ha estat molt criticada per tots els patits polítics, que consideren ha posat en entredit la professionalitat de la policia catalana.
Anar al contingut