Primer vagó del tren accidentat a Santiago. (Foto: Reuters)
Primer vagó del tren accidentat a Santiago. (Foto: Reuters)
Santiago

Les mostres de condol per l'accident ferroviari a Santiago arriben de tot arreu

Des de Brussel·les, el president del Parlament europeu Martin Schulz ha remarcat, al seu perfil de Twitter, que els seus pensaments són "per a les víctimes del tràgic accident" i que "espera que els ferits es recuperin ràpidament". També ha lloat els equips de rescat. El papa resa per les víctimes, i el president francès François Hollande també s'ha unit al dolor.

RedaccióActualitzat
Les mostres de condol i de suport per la tragèdia ferroviària que ha colpit Galícia i tot Espanya arriben d'arreu. Cal destacar, per exemple, les que han per part de la Unió Europea, i des de Rio de Janeiro, on és de visita el papa Francesc. El seu portaveu, Federico Lombardi, ha explicat que el pontífex ha expressat la tristesa que li ha provocat la notícia de l'accident i que resa per les víctimes.

Des de Brussel·les, el president del Parlament europeu, Martin Schulz, ha remarcat, al seu perfil de Twitter, que els seus pensaments són "per a les víctimes del tràgic accident" i que "espera que els ferits es recuperin ràpidament". També ha lloat els equips de rescat.
Per la seva banda, la presidència de la República de França ha expressat la seva "més absoluta solidaritat" amb Espanya per la "terrible catàstrofe ferroviària" en un comunicat en què l'Elisi explica que François Hollande "ha enviat un missatge de suport i compassió a les autoritats espanyoles i s'ha unit al dolor de les famílies de les víctimes".
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut