Imatge d'arxiu de l'alcalde de Lloret de Mas, Xavier Crespo. (Foto: ACN)
Imatge d'arxiu de l'alcalde de Lloret de Mas, Xavier Crespo. (Foto: ACN)
Lloret de Mar

L'alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, renuncia a la Secretaria de Seguretat

L'alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, ha anunciat per sorpresa la seva renúncia a ser secretari de Seguretat de la Generalitat, càrrec pel qual es perfilava des del desembre passat. En un comunicat fet públic per l'Ajuntament de Lloret de Mar, Crespo aclareix que ha decidit rebutjar l'oferta del conseller d'Interior, Felip Puig, per centrar-se a acabar la legislatura com a alcalde i continuar com a diputat de CiU al Parlament. Segons es pot despendre de la lectura del comunicat, Crespo tampoc optarà a la reelecció com a alcalde de Lloret, càrrec que ocupa des del 2003.

Actualitzat
Segons fonts de CiU citades per l'agència Efe, Crespo hauria confirmat el cap de setmana passat al conseller d'Interior, Felip Puig, que finalment declinava el seu oferiment per al càrrec per "raons personals".

Durant les últimes setmanes, el nomenament de Crespo s'havia endarrerit perquè estava preparant el seu relleu al capdavant de l'alcaldia per assumir el càrrec de secretari de Seguretat en el nou govern. Segons el comunitat de l'Ajuntament de Lloret, després d'"aquestes setmanes de preparació del relleu" a l'alcaldia, Xavier Crespo opta per "renunciar a l'oferiment de nomenament com a secretari de Seguretat. Centraré els meus esforços a acabar la meva legislatura com a alcalde i a continuar com a diputat de CiU al Parlament de Catalunya", ha afegit.

Després de l'anunci, Interior procedirà de manera immediata a buscar una altra persona per exercir la funció de secretari de Seguretat.




Anar al contingut