Lleida

L'alcalde de Lleida destitueix la primera tinent d'alcalde per pèrdua de confiança

Marta Camps atribueix el motiu de la pèrdua de confiança a una "informació falsa" i lamenta que se l'hagi destituït sense cap diàleg previ

Actualitzat

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destituït Marta Camps com a primera tinent d'alcalde i regidora d'Urbanisme al consistori. L'alcalde ha justificat la decisió per la pèrdua de confiança en l'últim any i mig en Camps, aguditzada per declaracions públiques on ella mateixa reconeixia que havia canviat la seva relació amb ell.

Marta Camps, de la seva banda, qualifica de "represàlia" la seva destitució per la negativa a renunciar a formar part de les llistes del PSC a les municipals. En un comunicat penjat al seu compte de Twitter, Camps lamenta la decisió de Ros i del PSC de Lleida i atribueix el motiu de la pèrdua de confiança a una "informació falsa i calumniosa publicada en un mitjà digital sense presència ni difusió a la ciutat de Lleida"

Les funcions de la Regidoria 'Urbanisme les desenvoluparà el tinent d'alcalde Fèlix Larrosa, excepte en els àmbits de Mobilitat i de l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana, que passen a dependre del regidor Joan Gómez.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut