La selecció catalana femenina de futbol perd contra Itàlia a la tanda de penals

La selecció catalana de futbol femení ha perdut a la tanda de penals contra Itàlia en el Trofeu Joan Antoni Samaranch després d'arribar-se al final del temps reglamentari amb empat a dos en el marcador. Les catalanes han estat a punt d'emportar-se la victòria, però la davantera italiana Panico ha fet el gol de l'empat definitiu en l'últim minut de partit. En la tanda de penals, les italianes han estat més encertades des dels 11 metres i han acabat guanyant per 4-2.

Després d'uns minuts inicials dubitatius en què les italianes s'han avançat amb un gol de Panico, Catalunya ha reaccionat i ha empatat nou minuts més tard amb un gol d'Adriana Martín. En la segona meitat, les catalanes han capgirat el resultat amb un gol de Mas, que ha batut la porteria italiana amb un xut creuat en el minut 71. Quan semblava que el marcador seria definitiu, Panico, en l'últim minut, ha fet l'empat i ha forçat la tanda de penals.