Puigcerdà

La selecció catalana d'hoquei gel debuta amb una victòria contra Bèlgica per 2-0

La selecció catalana d'hoquei gel va debutar en partit internacional amb una destacada victòria contra Bèlgica, davant de 900 espectadors, que van omplir el pavelló de Puigcerdà. L'equip català, format per jugadors del Puigcerdà i del Barça, els dos equips catalans que juguen la Superlliga, es va imposar per 2-0 a l'equip belga, últim campió del Mundial C i que, per tant, ara jugarà en una categoria superior a la selecció espanyola.

David Salinas, del Puigcerdà, va ser l'autor del primer gol en el minut 5 del segon període. A partir d'aquí, els belgues van pressionar molt i la brillant actuació del porter català, Guillermo Álvarez, va impedir l'empat en més d'una ocasió. Quan els aficionats catalans ja es conformaven amb la victòria mínima, va arribar el segon gol de Catalunya, en l'últim minut del partit. El seu autor va ser el jugador del Barça Jordi Vernet. En conjunt, debut brillant de la selecció catalana d'hoquei gel.