La seleccció catalana de waterpolo cau davant Montenegro en partit amistós (13-10)

La selecció catalana de waterpolo va perdre per tres gols de diferència davant de Montenegro en un partit amistós disputat a la piscina de l'Atlètic Barceloneta. Catalunya va dominar els dos primers quarts, però els visitants van capgirar el marcador en el tercer i es van acabar imposant per 13-10.<br>
Waterpolo

La seleccció catalana de waterpolo cau davant Montenegro en partit amistós (13-10)

La selecció catalana de waterpolo va perdre per tres gols de diferència davant de Montenegro en un partit amistós disputat a la piscina de l'Atlètic Barceloneta. Catalunya va dominar els dos primers quarts, però els visitants van capgirar el marcador en el tercer i es van acabar imposant per 13-10.
Actualitzat
Catalunya no va poder superar la selecció de Montenegro i va perdre per 13-10. Va ser un partit molt disputat i equilibrat davant d'un combinat amb quatre campions del món i que disputaven el seu segon partit oficial després de separar-se de Sèrbia. De fet, els jugadors catalans van dominar els dos primers quarts del partit i no va ser fins al tercer que el duel es va capgirar a favor dels montenegrins. Els gols de Catalunya van estar molt repartits i quatre jugadors -Kiko Perrone, Xavi Vallés, Marc Minguell i Xavi Garcia- van fer dues dianes. Però el potencial de la selecció entrenada per Petar Porobic es va acabar imposant a la part final de l'enfrontament i el seu encert en la definició els va permetre sumar la segona victòria en els dos duels disputats. L'altre equip que van derrotar va ser Itàlia dimarts passat. En canvi, Catalunya va veure trencada la ratxa de tres victòries que acumulava en els tres últims partits disputats contra França, Suècia i Polònia. Però tot i la derrota la selecció catalana va demostrar que podria fer un gran paper en qualsevol gran competició.