Isona Passola, la productora de "Pa negre", aquest matí a l'Acadèmia
Isona Passola, la productora de "Pa negre", aquest matí a l'Acadèmia
Barcelona

Passola encapçalarà una candidatura unitària per dirigir l'Acadèmia del Cinema Català

La productora de "Pa negre" ha acceptat la petició de la junta actual perquè encapçali una candidatura unitària per rellevar Joel Joan, que ja va anunciar que no continuaria.

RedaccióActualitzat
El relleu de Joel Joan al capdavant de l'Acadèmia del Cinema Català el podria assumir Isona Passola. La productora de "Pa negre" ha acceptat la petició de la junta actual perquè encapçali una candidatura unitària. En declaracions a Catalunya Ràdio, Passola ha elogiat la feina de Joan com a impulsor d'una entitat que, segons ella, està a l'altura d'altres del sector.

Isona treballa en "L'endemà"

Sobre els projectes que té entre mans, la productora de "Pa negre", Isona Passola, ha explicat que prepara un documental per al cinema per convèncer els indecisos a favor de la independència. La cinta es titularà "L'endemà" i serà la segona part del documental "Cataluña-Espanya".

La cinta, que també dirigirà Passola, donarà arguments a favor del "sí", contrastats i argumentats per figures nacionals i internacionals que donaran respostes a les qüestions que els ciutadans es poden plantejar davant del referèndum sobre la independència de Catalunya.

El projecte busca una part del finançament per micromecenatge. A partir d'avui comença la cursa a través del web Verkami i de moment ja s'han recaptat més de 16.000 euros dels 150.000 que es necessiten per rodar-lo, la primavera que ve.

Els ciutadans tenen 40 dies per fer les seves aportacions al documental, que està previst que s'estreni el gener del 2014.

El guió de "L'endemà" és d'Isona Passola i Joan Dolç.



Anar al contingut