Villers-Cotterêts

S'estreny el cercle a Villers-Cotterets per trobar els dos sospitosos de l'atemptat contra "Charlie Hebdo"

Les autoritats eleven al màxim el nivell d'alerta antiterrorista a la zona propera a Villers-Cotterêts

RedaccióActualitzat

La policia francesa està tancant el cercle al voltant dels dos presumptes autors de la matança al setmanari satíric "Charlie Hebdo", a París. En aquests moments, el focus d'atenció s'ha desplaçat a uns 80 quilòmetres al nord-est de París, prop de la localitat de Villers-Cotterêts, al departament de l'Aisne, i les forces especials estan inspeccionant casa per casa.

La policia ha confirmat que el responsable d'una benzinera de la zona ha vist els dos germans, Saïd i Chérif Kouachi, dins del Renault Clio que van robar en la seva fugida de París. Segons aquest testimoni, que ha donat l'alerta a la policia, els dos homes anaven encaputxats i "fortament armats". Poc després, els agents han localitzat el cotxe abandonat i dins hi han trobat diversos còctels Molotov i banderes jihadistes.

El desplegament policial a l'àrea és importantíssim. De fet, les autoritats han elevat al màxim el nivell d'alerta antiterrorista en aquesta regió del nord de França, on se sospita que els sospitosos s'han amagat. Fins ara, aquest nivell només era vigent al mateix París.

Segons informa la cadena France 3, els dos suposats autors de l'atemptat contra "Charlie Hebdo" s'han vist obligats a abandonar el cotxe amb què fugien cap al nord de França i s'han atrinxerat en un edifici a la localitat de Crépy-en-Valois, a la regió de l'Oise, molt a prop de la gasolinera on han estat vistos unes hores abans. Ara estarien acorralats.

Segons "Le Figaro", les autoritats han desplegat efectius de les unitats d'intervenció ràpida de la Policia Nacional i la Gendarmeria tant a l'Oise com a Villers-Cotterêts, on han estat vistos per última vegada.

"Tots dos homes van encaputxats, amb kalàixnikovs a la vista i llançacoets", ha confirmat una altra font.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut