Sant Sadurní d'Anoia

La passatgera catalana de l'avió desaparegut tornava de viatge de noces

Entre els 228 passatgers que viatjaven a l'avió d'Air France desaparegut a l'Atlàntic, hi ha una ciutadana catalana. Es tracta d'Anna Negra i Barrabeig, una consultora de 28 anys, emparentada amb la família Raventós i Negra, dedicada al món del cava a Sant Sadurní d'Anoia. La dona s'havia casat feia pocs dies a les caves familiars i tornava del Brasil, on hi havia estat de viatge de noces. El seu marit no viatjava a l'avió d'Air France desaparegut perquè havia tornat directament cap a Dubai, on residia la parella des de feia un parell d'anys.

Actualitzat
Ella disposava de més dies festius i viatjava amb el vol entre Rio de Janeiro i París per enllaçar amb Barcelona i passar uns dies amb la família a Catalunya. Anna Negra i Barrabeig és cosina germana de Manuel Raventós i Negra, el president de les caves Raventós i Blanc, a la comarca de l'Alt Penedès. Els Raventós i Negre són una de les branques de la família que dirigeix l'empresa Codorniu.

A banda d'aquesta passatgera catalana, a l'avió desaparegut hi viajava també Andrés Suárez, un ciutadà sevillà nascut a Marchena. L'home, de 38 anys, feia un temps que treballava al Brasil per a una multinacional, però viatjava cap a París per preparar el seu proper trasllat cap a França.

El Consulat argentí a París ha confirmat que una de les hostesses que viatjaven a l'avió d'Air France tenia la doble nacionalitat espanyola i argentina. La dona, de 32 anys, havia nascut a Màlaga i era de pares argentins. L'hostessa estava registrada per Air France com de nacionalitat espanyola. De moment, el Ministeri d'Afers Estrangers no ha fet cap declaració sobre la dona i només ha confirmat que dos passatgers espanyols viatjaven a l'avió.

Anar al contingut