Barcelona

La música dels Oscars 2011, a la llista Spotify del 3cat24

Actualitzat
És el moment àlgid de la pel·lícula i la música puja de volum per engrandir l'èpica de l'escena. Les crispetes que encara quedaven a la sala emmudeixen i l'espectador pot sentir què és córrer la cursa definitiva en els Jocs Olímpics de París de 1924 amb Harold Abrahams i Eric Liddell a "Carros de foc" o alçar el vol fins a la sabana africana enamorant-nos amb Meryl Streep i Robert Redford de "Memorias de África". La música juga un paper crucial en el cinema i els seus amants ho saben prou bé.

Però les categories de banda sonora original i millor cançó han estat font d'innombrables injustícies i per això des del 3cat24.cat t'hem preparat una llista Spotify amb totes les bandes sonores originals i les cançons nominades perquè decideixis tu mateix quina música i quina melodia haurien de tenir aquests premis Oscars 2011.

En l'any en què Hollywood ha perdut John Barry, el geni de les bandes sonores, els crítics han retret a l'Acadèmia l'oblit en les nominacions de Danny Elfman per la música d'"Alicia en el país de las maravillas" i de la cançó de "Burlesque", interpretada per Cher.

Per contra, han nominat la música plena d'adrenalina de Hans Zimmer a "Origen"; l'elegància clàssica d'Alexandre Desplat a "El discurs del rei"; l'elogiat treball de Trent Reznor i Atticus Ross a "La xarxa social"; l'oscaritzat A. R. Rahman de "Slumdog Millionaire", per "127 horas", o John Powell i la música per a la pel·lícula d'animació "Com ensinistrar un drac".

I pel que fa a l'apartat de cançó, les quatre candidates són "Coming home", del film "Country strong"; "I see the light", d'"Enredados"; "If I rise", de la pel·lícula "127 horas", i com cada any, una nova dosi de Disney amb "We belong together", de "Toy story 3".

Vosaltres teniu clar ja per quina us decidiríeu?
Anar al contingut