Trial

La marca catalana Ossa torna al Mundial de Trial després de 20 anys d'absència

El món de l'esport és un dels que ha acusat més la crisi econòmica. Però, afortunadament, de tant en tant trobem alguna excepció. És el cas d'Ossa, una històrica fàbrica catalana de motos, que torna al Mundial de Trial després de 20 anys d'absència. El pilot que defensarà els colors de la marca del trèvol és Jeroni Fajardo. El cap d'equip és l'excampió del món Marc Colomer. L'altre pilot de la marca és la igualadina Mireia Conde.

Actualitzat
A la dècada dels setanta, les motos catalanes estaven de moda a tot el món. Fins i tot, Terence Hill apareixia pilotant una Ossa mentre el forçut Bud Spencer s'ocupava dels dolents de la pel·lícula.

L'Ossa, Orfeó Sincrònic SA, va tancar, però la nova OSSA Factory pren el relleu amb un nou impuls. Un dels grans aventatges que prensenta aquesta moto és la injecció electrònica aplicada per primer cop a una moto de sèrie de trial. S'han venut 1.250 unitats de la TR 280. El següent pas és la fabricació de la moto d'enduro. I per als amants de la velocitat, el 2013 hi la intenció de llançar una Ossa Yankee, un dels models més coneguts de la història de la marca.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut