Natació

La mallorquina Melanie Costa es queda sense medalla als 200 m lliures, en acabar cinquena

La nedadora mallorquina Melanie Costa no ha pogut aconseguir cap medalla en la final dels 200 metres lliures dels Mundials de natació de Barcelona. La medallista de plata en els 400 s'ha mantingut en el tercer lloc durant les tres primeres quartes parts de la prova, però en els últims 50 metres s'ha vist superada per dues nedadores i ha acabat finalment cinquena, amb un temps d'1:57:04. La medalla d'or ha estat per a la nord-americana Missy Franklin, que s'ha imposat amb un registre d'1:54:81, davant de la italiana Federica Pellegrini i de la francesa Camile Muffat

Actualitzat
La nedadora mallorquina Melanie Costa no ha pogut aconseguir cap medalla en la final dels 200 metres lliures dels Mundials de natació de Barcelona. La medallista de plata en els 400 s'ha mantingut en el tercer lloc durant les tres primeres quartes parts de la prova, però en els últims 50 metres s'ha vist superada per dues nedadores i ha acabat finalment cinquena, amb un temps d'1:57:04.

La medalla d'or ha estat per a la nord-americana Missy Franklin, que s'ha imposat amb un registre d'1:54:81, davant de la italiana Federica Pellegrini i de la francesa Camile Muffat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut