La gastronomia pròpia del massís de Montserrat serà l'eix de la XIX Fira de la Coca i el Mató

Monistrol de Montserrat (ACN).- La XIX edició de la Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat, que se celebrarà el 27 i 28 d'octubre, pretén descobrir al visitant la gastronomia pròpia de l'entorn del massís de Montserrat. A banda de la coca i el mató, que són els productes estrella, també es donaran a conèixer productes típics de la zona com la mel, les aromes de Montserrat, les nous o el tomàquet de rosa. Segons ha detallat l'alcalde del municipi, Joan Miguel, la novetat més destacada serà el Tastet de la Gastronomia de Montserrat, que substitueix el Tast dels Portals. Miguel ha explicat que hi haurà un centenar de parades, quaranta de les quals seran de gastronomia, i esperen l'assistència d'uns deu mil visitants.

La gastronomia pròpia del massís de Montserrat serà l'eix de la XIX Fira de la Coca i el Mató

Monistrol de Montserrat (ACN).- La XIX edició de la Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat, que se celebrarà el 27 i 28 d'octubre, pretén descobrir al visitant la gastronomia pròpia de l'entorn del massís de Montserrat. A banda de la coca i el mató, que són els productes estrella, també es donaran a conèixer productes típics de la zona com la mel, les aromes de Montserrat, les nous o el tomàquet de rosa. Segons ha detallat l'alcalde del municipi, Joan Miguel, la novetat més destacada serà el Tastet de la Gastronomia de Montserrat, que substitueix el Tast dels Portals. Miguel ha explicat que hi haurà un centenar de parades, quaranta de les quals seran de gastronomia, i esperen l'assistència d'uns deu mil visitants.