Barcelona

La dona acusada d'agredir la mestra de la seva filla accepta una pena de 2 anys per evitar la presó

Un jutjat de Barcelona ha condemnat a 2 anys de presó una mare acusada d'agredir la mestra de ciències socials de la seva filla de 13 anys a la sortida d'un institut de Barcelona. La fiscalia li demanava 3 anys perquè la dona hagués d'ingressar en un centre penitenciari. Abans de començar el judici, però, l'acusació i la defensa s'han posat d'acord i han pactat una condemna més baixa que li evitarà l'empresonament perquè no té antecedents penals. La processada, això sí, haurà d'indemnitzar la víctima amb 7.000 euros.

Actualitzat
L'agressió va passar al novembre del 2008, a la sortida de l'Institut Roger de Flor, a la Trinitat Nova de Barcelona, on la professora fa classe.

Segons l'escrit de la fiscalia, la dona va arrencar flocs de cabells a la professora, la va colpejar i la va amenaçar de mort. La docent va poder fugir de la presumpta agressora gràcies a l'ajuda de diversos vianants, i va trigar prop de quatre mesos a recuperar-se de les lesions.

La processada ha reconegut els fets, però ha declarat que la mestra insultava la seva filla. L'advocat de l'agressora no està d'acord que l'hagin condemnada per un delicte contra l'autoritat perquè considera que "ni un mestre, ni un metge... són autoritats sinó funcionaris".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut