Rosa Vidal, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Rosa Vidal ha plegat en bloc amb tot el seu equip. (Foto: EFE)
València

La directora general de RTVV i el seu equip dimiteixen i acusen Fabra de mentir

La fins ara directora i presidenta del Consell d'Administració de RTVV, Rosa Vidal, assegura que la seva renúnica és "efectiva amb data d'avui [dimecres]" i que respon a la falta de confiança "després de l'anunci unilateral de tancament de l'empresa" i "després d'haver faltat a la veritat en un comunicat de premsa posterior". A més d'ella, ha plegat tot el seu equip.

RedaccióActualitzat

La presidenta del consell d'administració i directora general de Ràdio Televisió Valenciana, Rosa Vidal, ha presentat la dimissió juntament amb tot l'equip directiu per la "falta de confiança" en el govern d'Alberto Fabra, al qual acusen d'"haver faltat a la veritat".

En un comunicat, Vidal assegura que Fabra ha mentit en la compareixença per justificar el tancament de la televisió i ràdio públiques valencianes. La fins ara directora assegura que la seva renúncia és "efectiva amb data d'avui [dimecres]" i que respon a la falta de confiança "després de l'anunci unilateral de tancament de l'empresa" i "després d'haver faltat a la veritat en un comunicat de premsa posterior".

Fabra ha apuntat a Vidal com a responsable de com s'ha executat l'ERO a RTVV, tot i que també ha repartir culpa entre els sindicats per la manera com ha acabat, anul·lat pel Tribunal Superior de Justícia valencià.

Vidal, advocada de l'Estat en excedència, va ser nomenada directora general de Radiotelevisió Valenciana el 2012, en substitució de José López Jaraba. La lletrada castellonenca va ser escollida amb els vots del PP, amb majoria al consell d'administració de RTVV. Vidal ha estat secretària del consell d'administració de l'autoritat portuària de Castelló i secretària substituta del tribunal econòmic administratiu de València.

Anar al contingut