Un moment del videoclip de la cançó "Gangnam Style"
Un moment del videoclip de la cançó "Gangnam Style"
San Bruno

La cançó "Gangnam Style" es converteix en el primer vídeo que supera els mil milions de visites a YouTube

El blog oficial de YouTube ha anunciat aquest divendres que el videoclip de la cançó de PSY s'ha convertit en el primer vídeo que supera els mil milions de visites al portal.

RedaccióActualitzat
La cançó "GangnamStyle", del sud-coreà PSY, ja fa mesos que és tot un fenomen a la xarxa, però aquest divendres ha batut un rècord en convertir-se en el primer vídeo que supera els mil milions de visites a YouTube, superant els videoclips de cantants de Lady Gaga o Justin Bieber.

El blog oficial de Youtube ha anunciat el rècord i ha destacat que l'èxit de "Gangnam Style" "és un gran testimoni de l'atracció universal de la música enganxosa". PSY, de 34 anys, apareix al vídeo vestit de manera extravagant, amb ulleres de sol i fent un ball que imita moviments propis de l'equitació.

La cançó de PSY és una paròdia sobre el districte de Seül Gangnam que es burla del consumisme desenfrenat d'aquesta zona de la capital sud-coreana. Des del seu llançament al juliol, "Gangnam Style" ha estat un gran èxit, ha arribat a llocs inesperats i se n'han fet paròdies de tot tipus.
Anar al contingut