Barcelona

La Grossa de Cap d'Any repartirà més de 10 milions d'euros en premis

La Generalitat ha presentat la campanya de llançament del sorteig, que es farà el 31 de desembre i s'emetrà en directe per TV3 i Catalunya Ràdio. Amb la venda dels 100.000 números, s'ingressaran 15 milions d'euros, un 16% dels quals es destinarà a programes d'ajuda a joves en risc d'exclusió social.

RedaccióActualitzat
La Generalitat ha presentat la campanya de llançament de la Grossa de Cap d'Any. Repartirà 10,4 milions d'euros en premis i es preveu que entre un 16 i un 20% de la recaptació vagi destinada a programes d'ajuda a joves en risc d'exclusió social. El sorteig tindrà lloc el 31 de desembre en una gala que oferirà en directe TV3 i Catalunya Ràdio.

Hi haurà tres premis de primera categoria: el primer es premiarà amb 20.000 euros per euro jugat; el segon atorgarà 6.500 euros, mentre que els guanyadors del tercer premi rebran 3.000 euros per euro jugat.

En total s'han posat a la venda 100.000 números per valor de 15 milions d'euros i que es distribuiran a través de comerços, així com els punts de venda habituals de les loteries de la Generalitat.

Amb la Grossa de Cap d'Any, Catalunya es converteix en la primera comunitat autònoma a tenir la seva pròpia loteria nadalenca.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut