Futbol

La FCF engega la campanya "Tu decideixes" per escollir la samarreta que Catalunya lluirà contra Hondures

La Federació Catalana de Futbol i Òmnium Cultural treballen conjuntament per aprofitar el Catalunya-Hondures del 28 de desembre per protestar per l'última decisió del Tribunal Suprem que implicarà un nou sistema d'immersió lingüística a les escoles catalanes. La presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, ja ha confirmat la voluntat de tirar endavant la iniciativa. De cara al partit de dimarts que ve, la Federació Catalana ha engegat la campanya "Tu decideixes", amb què es vol que els aficionats triïn la samarreta amb què es jugarà el partit contra Hondures, o bé l'equipació negra amb la senyera o la blanca i vermella amb la creu de Sant Jordi. La Federació ha creat un lloc web, www.catalunyahondures2010.cat, on els aficionats podran emetre el vot amb la seva preferència.

Actualitzat
La Federació Catalana també ha posat en marxa la promoció "Una samarreta = una entrada", i així amb la compra d'una samarreta de la selecció regalaran una invitació per assistir al partit contra Hondures. Un partit per al qual s'intentarà facilitar al màxim l'arribada de públic a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Dimarts es posarà a disposició dels aficionats un servei continu de busos llançadora des de les torres venecianes de la plaça Espanya fins a l'Estadi.

En el terreny estrictament esportiu i relacionat amb la selecció hondurenya, en aquestes darreres hores també s'ha sabut que el davanter George Welcome, un dels 20 convocats per aquest partit, és dubte per uns problemes musculars. L'expedició centreamericana viatjarà aquest dissabte cap a Barcelona.

Anar al contingut