Hoquei Patins

La Confederació Sud-americana d'hoquei sobre patins està rebent pressions perquè expulsi la Federació Catalana

Nou embolic per a la Federació Catalana de Patinatge. Ara fa mesos que estava més o menys tranquil·la, dins de la Confederació Sud-americana. Això, però, podria canviar, perquè la sud-americana rep pressions perquè expulsi els catalans. L'Organització Esportiva Sud-americana amenaça la Confederació Sud-americana de Patinatge perquè no reconegui la Federació Catalana i, per tant, no pugui disputar les seves competicions internacionals. Catalunya va rebre el reconeixement de l'ens federatiu sud-americà l'any 2007 i ja ha participat en dues edicions de la Copa Amèrica.

Actualitzat
Ara, però, aquest reconeixement pot fer marxa enrere si la Confederació Sud-americana de Patinatge decideix obeir les ordres de l'EDOSUR. Aquesta entitat dóna de marge fins al 30 de juny a la Confederació de Patinatge perquè rectifiqui i no reconegui Catalunya. Si no és així ja els han avançat que l'hoquei patins no podrà participar als Jocs Sud-americans de Medellín del 2010.

La Federació Catalana de Patinatge és prudent. Sap quina és la pressió que estan exercint sobre la Confederació Sud-americana, però espera una comunicació oficial de l'ens federatiu abans de començar accions. Enguany la selecció catalana femenina d'hoquei patins té previst participar a la Copa Amèrica.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut