Barcelona

La Caixa obre la primera oficina d'una entitat espanyola al Marroc

La Caixa de Pensiona ha inaugurat la seva primera oficina operativa a Casablanca, al Marroc, en el marc del seu pla d'expansió internacional. Així, La Caixa esdevé la primera entitat espanyola que obre una sucursal operativa en el país, després de rebre la llicència del Bank Al Maghrib, el banc central marroquí, per operar en aquell país. Amb aquesta inauguració, La Caixa, que ja estava present a Casablanca des de l'any 2005 amb una oficina de representació, pot ocupar totes les activitats previstes per la llei bancària marroquina i realitzar operacions bancàries.

Actualitzat
El director general de La Caixa, Joan Maria Nin, ha assenyalat durant la inauguració que "aquesta oficina permetrà millorar el nostre servei als empresaris espanyols al Marroc, acompanyant-los en el desenvolupament dels seus negocis, i avançar en la nostra internacionalizació".

La nova sucursal, dirigida per Ali Kadiri, té com objectiu prestar serveis i oferir finançament a les empreses espanyoles que mantenen relacions comercials amb el Marroc i captar l'operativa d'empreses marroquines amb relacions comercials amb Espanya.
Anar al contingut