L'agent de la Guàrdia Urbana Bakari Samyang declarant al judici.
L'agent de la Guàrdia Urbana Bakari Samyang, condemnat per tortures en un altre cas.
Barcelona

La CGT portarà a Antifrau les pensions d'invalidesa dels dos agents de la Guàrdia Urbana implicats en el "cas 4-F"

El sindicat creu que hi ha prou indicis d'irregularitats per revisar les prestacions dels dos agents de la Guàrdia Urbana

RedaccióActualitzat

La CGT portarà a l'Oficina Antifrau de Catalunya les pensions d'invalidesa que es van concedir als dos agents de la Guàrdia Urbana, Víctor Bayona i Bakari Samyang, implicats en el "cas 4-F" i condemnats per tortures en un altre cas. Creuen que hi ha indicis d'irregularitats per revisar les seves pensions vitalícies d'entre 1.600 i 1.800 euros. "Ens personarem a l'Oficina Antifrau de Catalunya amb la petició que investiguin amb els indicis que tenim, que són circumstancials perquè no tenim ara mateix cap prova material que hi hagi hagut algun tipus d'irregularitat", ha explicat el secretari general del sindicat CGT, Ermengol Gassiot, a "El matí de Catalunya Ràdio".

Fa una setmana, la CGT ja va portar aquest cas davant la Inspecció de Treball, per revisar la invalidesa.

Des de l'Institut Català d'Avaluacions Mèdiques, Consol Lemonche ha assegurat que en aquest cas no els consten informes mèdics contradictoris i que tot és revisable.

Recordem que els dos agents de la Guàrdia Urbana són ara mateix a la presó, condemnats per tortures, per haver apallissat un jove de Trinitat i Tobago, també el 2006.

Anar al contingut