Futbol

L'Stuttgart confirma el traspàs de l'internacional alemany Sami Khedira al Reial Madrid

Sami Khedira s'ha convertit en nou jugador del Reial Madrid. L'Stuttgart, el que fins ara era el seu club, ha confirmat el traspàs de l'internacional alemany al conjunt blanc. El migcampista s'incorporarà a les ordres de José Mourinho un cop superi la revisió mèdica. El fitxatge de Khedira pel Madrid es donava per fet des d'aquest dijous, quan el director esportiu de l'Stuttgart, Fredi Bobic, va explicar que el jugador li havia comunicat la seva decisió de marxar a l'equip blanc. Khedira és el quart fitxatge del Madrid per a la temporada que ve després de les incorporacions de Sergio Canales, Ángel Di María i Pedro León.

Actualitzat
L'Stuttgart ha confirmat oficialment el traspàs de Sami Khedira al Reial Madrid. El club blanc pagarà més de 10 milions d'euros per aquest migcampista, que va destacar en el Mundial de Sud-àfrica, on fins i tot va fer un gol per a la selecció alemanya.

Aquest és el quart reforç per a Mourinho, després de Sergio Canales, Ángel Di Maria i Pedro León. Khedira passarà la revisió mèdica les pròximes hores i, després de la presentació oficial, s'incorporarà a la gira nord-americana del Reial Madrid als Estats Units. La presència de l'equip de Mourinho a Los Angeles ha despertat passions, sobretot el portuguès Cristiano Ronaldo, que ha estat el centre d'atenció dels aficionats nord-americans.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut