Espanyol

L'Espanyol supera la barrera dels 34.000 socis, una xifra rècord en la història del club

L'Espanyol ha superat la barrera dels 34.000 socis, una xifra rècord que suposa un creixement de gairebé un 30 per cent respecte de l'any passat. Des del club blanc-i-blau situen l'objectiu ara a arribar a la xifra dels 40.000 socis, segons ha explicat el responsable de màrqueting Raúl Ciprés. Pel que fa a la part esportiva, Iván de la Peña ja toca pilota i evoluciona favorablement de les molèsties musculars. L'entrenador, Mauricio Pochettino, el vol tenir a punt per jugar contra el Reial Madrid en el primer partit de Lliga al nou estadi de Cornellà-el Prat.

Actualitzat
L'Espanyol ha comunicat que té 34.167 socis, una xifra que suposa un rècord històric per al club blanc-i-blau i confirma el creixement social que ha experimentat l'entitat des de la inauguració del nou estadi de Cornellà-el Prat.

La campanya d'altes i renovacions encara no ha finalitzat i en comparació amb els socis que tenia l'Espanyol la temporada passada, l'entitat catalana ha crescut un 28 per cent. La renovació d'abonaments ara mateix és del 99% i només queden 128 socis de la temporada anterior per renovar el seu abonament.

La inauguració del nou estadi de Cornellà-el Prat ha donat un fort impuls a la massa social espanyolista. L'Espanyol aspirava a arribar a la barrera dels 33.000 abonats, una xifra que ja ha superat amb escreix.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut