Futbol

L'Espanyol supera el Lleida per penals (0-0) i jugarà la final de la Copa Catalunya

L'Espanyol és el primer finalista de la Copa Catalunya després de superar el Lleida en la tanda de penals. Els dos equips van ser incapaços de fer un gol en els 90 minuts reglamentaris i van ser els blanc-i-blaus els que van tenir més sang freda en el llançament de penes màximes, i es van imposar per 4-2. Uns 500 aficionats es van acostar al Camp d'Esports per presenciar un matx amb moltes ocasions, però sense gaire ritme de joc. Els entrenadors, Manolo Buján i Ernesto Valverde, van aprofitar la semifinal per donar minuts a jugadors poc habituals.

Actualitzat

La Unió Esportiva Lleida i l'Espanyol van disputar la primera semifinal de la Copa Catalunya en família. Poca, poquíssima gent al Camp d'Esports per presenciar un partit en què Ernesto Valverde només va alinear sis jugadors del primer equip. Julián López de Lerma va donar el primer avís amb una rematada que va sortir a l'esquerra de la porteria de Gonzalo. Pandiani es va lesionar durant l'escalfament, i el seu substitut, Marc Pedraza, va disposar d'una bona ocasió per obrir el marcador. La Unió Esportiva Lleida es va anar traient la pressió del damunt a poc a poc, però això no es va traduir en ocasions clares de gol.

Tant Valverde com Manolo Luján van aprofitar el segon temps per moure les banquetes. Omar, Luismi, Sergio Rodríguez i Keko van disposar de bones ocasions per part de la Unió Esportiva Lleida per desequilibrar el marcador, i Bessone, Javi Márquez i Ángel ho van intentar per l'Espanyol. Amb empat a zero al final del partit i sense pròrroga, la semifinal es va decidir a la tanda de penals. Luismi i Galván van fallar els seus llançaments i Chica va marcar el 4-2 definitiu, que va donar una plaça a l'Espanyol per a la final de la Copa Catalunya del pròxim 5 de juny.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut