Espanyol

L'Espanyol presenta José Alberto Cañas que ja s'ha entrenat a les ordres de Sergio González

José Alberto Cañas, l'últim reforç blanc-i-blau, s'ha posat ja a les ordres del seu nou tècnic. El migcampista, que ha firmat per tres temporades, ha estat presentat aquest migdia al Power8 Stadium. Cañas arriba procedent del Swansea i lluirà el dorsal 14, que ha deixat lliure David López.

Actualitzat

José Alberto Cañas, l'últim reforç blanc-i-blau, s'ha posat ja a les ordres del seu nou tècnic. El migcampista, que ha firmat per tres temporades, ha estat presentat aquest migdia al Power8 Stadium. Cañas arriba procedent del Swansea i lluirà el dorsal 14, que ha deixat lliure David López. Cañas s'ha mostrat il·lusionat amb la seva nova etapa i content del seu destí. Ha afirmat que l'Espanyol "és un equip competitiu, que a poc a poc podrà ficar-se en coses importants, amb aspiracions a fer coses maques". I també ha dit que arriba a Barcelona "amb moltíssimes ganes de començar. Molt content de tornar a la lliga espanyola després d'un any fora".

Per la seva banda, el president de l'entitat, Joan Collet, ha donat per tancat el capítol d'altes i baixes, mentre que el director esportiu, Òscar Perarnau, ha valorat la plantilla actual afirmant que "esperem haver confeccionat una plantilla millor que l'anterior. Ho veurem amb els resultats".

A doble sessió d'entrenaments

Activitat màxima aquests dies de l'Espanyol, que es pren l'aturada per seleccions com si es tractés d'una segona pretemporada. Després d'un inici de lliga no gaire prometedor, amb un empat i una derrota, Sergio González ha programat doble sessió d'entrenaments, matí i tarda. Els grans absents han estat Kiko Casilla, convocat amb la selecció espanyola, i Stuani, amb la de l'Uruguai.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut