Espanyol

L'Espanyol confirma les cessions de Pizzi i Sidnei, que seran presentats aquest dimarts de forma oficial

Pendents encara del fitxtage del davanter brasiler Samuel Rosa, l'Espanyol ha fet oficial la cessió de dos jugadors. Un és el davanter portuguès de 23 anys Luis Miguel Alfonso Fernández, de sobrenom "Pizzi", i l'altre el central brasiler Sidnei Rechel da Silva Junior. Tots dos futbolistes arriben cedits pel Benfica i seran presentats aquest dimarts de forma oficial.

Actualitzat

Pendents encara del fitxtage del davanter brasiler Samuel Rosa, l'Espanyol ha fet oficial la cessió de dos jugadors. Un és el davanter portuguès de 23 anys Luis Miguel Alfonso Fernández, de sobrenom "Pizzi", per l'admiració que sent pel jugador argentí que va jugar al Barça als anys 90. Pizzi va jugar a l'Atlètic de Madrid i la temporada passada al Deportivo de la Corunya cedit pel conjunt "colchonero". L'altra incorporació és el central brasiler, també de 23 anys, Sidnei Rechel da Silva Junior, que ha jugat al Besiktas turc i actualment estava jugant al Benfica B.

Els dos nous jugadors de l'Espanyol, que ja han passat la corresponent revisió mèdica, s'entrenaran ja aquesta mateixa tarda en la sessió vespertina de les dues que Aguirre ha programat avui per al primer equip. Demà dimarts, a partir de les 10 del matí, Pizzi i Sidnei seran presentats de forma oficial davant dels mitjans de comunicació i l'afició blanc-i-blava, amb la presència del president Joan Collet i del director esportiu, Òscar Perarnau. La presentació està programada per a les 10 del matí.

Els dos jugadors s'exercitaran a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besòs el proper dimarts i s'incorporaran plenament a l'equip quan aquest retorni del seu viatge a Algèria per enfrontar-se en un amistós al CS Constantine.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut