Santi Fernández passa a ser director esportiu del Club Natació Atlètic-Barceloneta.
Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta guanya a la piscina del CN Terrassa i es proclama campió d'hivern (5-9)

L'Atlètic Barceloneta s'ha proclamat campió d'hivern de la Lliga de waterpolo quan encara falta una jornada per al final de la primera volta. Els mariners es van imposar ahir a la piscina del Club Natació Terrassa, el segon classificat per un clar 5 a 9.

L'Atlètic Barceloneta s'ha proclamat campió d'hivern de la Lliga de waterpolo quan encara falta una jornada per al final de la primera volta. Els mariners es van imposar ahir a la piscina del Club Natació Terrassa, el segon classificat per un clar 5 a 9. I això que els locals van començar molt forts en els dos primers quarts. Un parcial de 0 a 5 en el tercer ha estat absolutament decisiu, ja que ha obligat el Terrassa a anar a remolc la resta del partit. L'Atlètic Barceloneta acumula 10 victòries en les 10 primeres jornades de Lliga.