Lliga de Campions

Karanka assegura que "Mourinho està indignat, com tot el madridisme"

Al més pur estil Mourinho, Aitor Karanka no va digerir la derrota en les semifinals de la Champions i es va queixar d'un gol anul·lat a Higuaín. El segon entrenador madridista va assegurar que, un cop més, "Mourinho tenia raó, era impossible que el Madrid passés a la final, i així ha estat". "Si no hagués passat el que va passar en l'anada hauríem arribat aquí amb el 0-0. En condicions adverses, aquest equip ha donat la cara i, quan hem pogut jugar onze contra onze, ho hem fet sense complexos", va assegurar.

Actualitzat
Mourinho, a l'hotel

Ni va comparèixer al Camp Nou ni se l'esperava. José Mourinho, expulsat en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Barcelona, va optar per quedar-se a l'hotel de concentració, cosa que li va impedir escoltar com l'afició responia a alguns dels seus "per què" durant el partit que va classificar els catalans per a la final de Wembley.

Els laments de Casillas

Iker Casillas, capità del Reial Madrid, es va queixar del moment en què es va tallar una jugada que va acabar amb gol de Gonzalo Higuaín, quan el marcador encara era de 0 a 0, i valorant l'arbitratge va dir "Un cop més, com sempre". "Qualsevol cosa que diguem pot ser usada en contra nostra. Les imatges hi són perquè les jutgin. Nosaltres ens n'anem amb el cap ben alt després de defensar l'escut. Un cop més, com sempre", va dir queixant-se de l'arbitratge del belga Frank de Bleeckere. "Et quedes amb el record del partit de casa. Amb el 0-0 d'allà i aquí 1-1 hauríem passat l'eliminatòria. És fàcil recordar-ho, però hem jugat contra onze per primera vegada contra el Barcelona. No hem tingut complexos. Cal aixecar el cap", va afegir Casillas.

Cristiano Ronaldo acusa

"Sabíem que era una missió molt difícil després del que va passar al Bernabéu i el 0-2. És molt difícil jugar amb aquests contratemps, això no és només futbol, hi ha moltes més coses", va dir Cristiano Ronaldo després de l'1-1 al Camp Nou, un resultat que va impedir al seu equip classificar-se per a la final de la Champions. "Alguna cosa passa, són moltes coses juntes. El gol d'Higuaín era legal i no ens l'han donat. El Barça té un gran equip perquè l'hagin d'ajudar per darrere", va dir el davanter portuguès.

A Cristiano Ronaldo li van preguntar si mantenia la idea, llançada després del 0-2 al Bernabéu, que no li agrada l'estil de joc del Madrid. "No m'agrada jugar així, però he d'adaptar-m'hi", va dir llavors. El portuguès va qualificar de "tempesta en un got d'aigua" aquestes manifestacions. "Em sento més còmode jugant en un lloc que en un altre. Aquell missatge no és el que volia dir. Estic acostumat a l'arbitratge i a la premsa, cal saber viure amb això", va indicar.

Valdano i l'actuació arbitral

Jorge Valdano, director general del Madrid, es va lamentar al final del partit que l'eliminatòria "ha estat marcada a foc per l'actuació arbitral". "Ha estat un partit intens, disputat, on els dos equips han intentat lluitar per tots els mitjans. Felicitem el Barça i la seva afició per passar a la final", va dir Valdano. Així va explicar el gol anul·lat a Higuaín: "Cristiano és desequilibrant, cau, fa caure Mascherano amb l'esquena i la jugada segueix el seu rumb. Això acaba amb gol i tots sabem l'important que és marcar un gol aviat, que potser hauria marcat el partit", va assegurar Valdano.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut