Barcelona

Jutgen els editors de la revista "Cafè amb Llet" per un vídeo denúncia sobre la gestió de la sanitat catalana

L'assessor d'Artur Mas, Josep Maria Via, els ha denunciat en considerar que el vídeo distribuït per la publicació "El robatori més gran de la història de Catalunya" atempta contra el seu honor.

RedaccióActualitzat
Els editors de la revista gironina "Cafè amb Llet" han comparegut davant d'un jutjat de Barcelona per respondre davant del jutge arran de la denúncia presentada contra ells pel gerent de l'hospital del Mar. Josep Maria Via, assessor d'Artur Mas i president del Parc de Salut de Barcelona, els acusa de lesions al seu dret a l'honor pel vídeo del reportatge que van fer i penjar a Youtube.

El vídeo "El major robatori de la història de Catalunya", que suma més de 480.000 visualitzacions comptant les diverses versions en català i castellà, denunciava l'opacitat i les presumptes irregularitats en la gestió de la sanitat pública catalana.

Unes 200 persones han anat fins a les portes de la Ciutat de la Justícia de Barcelona aquest dijous al matí per mostrar el seu suport als editors, Albano Dante i Maria Sibina, que s'enfronten a una condemna de més de 20.000 euros.





Dante, abans d'entrar a judici, ha afirmat que hi ha moltes preguntes que plantejaven en el reportatge que no han tingut resposta i que ara estan als tribunals.

Els editors de Cafè amb Llet van destapar el cas Ramon Bagó, que assenyala aquest alt càrrec de la sanitat catalana en relació a adjudicacions milionàries en contractes públics.El cas està sent investigat per l'Oficina Antifrau, però Bagó encara no ha hagut de comparèixer davant de la justícia.

Anar al contingut