Barcelona

Junqueras assegura que Esquerra farà el que sigui per garantir que se celebri la consulta del 9 de novembre

En una entrevista al programa ".CAT", el president d'Esquerra ha tornat a deixar oberta la porta sobre una possible entrada dels republicans al govern

RedaccióActualitzat

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat que la seva formació farà el que sigui per garantir que la consulta del 9 de novembre es faci. El president d'Esquerra creu que, en cas que es pugui celebrar la consulta del 9-N, "no culmina el procés", sinó que és "una passa que pot ser decisiva", però encara "quedarà una feina ingent a fer". Junqueras ha fet una crida a "ser conscients que el procés estarà ple de traves", però ha assenyalat que sempre seran "menors, comparades amb les que ens posa Madrid".

En una entrevista al programa ".CAT", Junqueras no ha tancat la porta a una possible entrada dels republicans al govern i s'ha mostrat partidari de "valorar si som més útils des de dins o des de fora". El president d'Esquerra, però, ha destacat que, "de moment, déu n'hi do l'útils que som des de fora", en referència al seu suport parlamentari a l'executiu de Mas.

Junqueras també ha defensat els pressupostos de la Generalitat, dels quals ha dit que són els "més socials de la nostra història".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut