Orenga ha renunciat al càrrec després del fracàs al Mundial. (Foto: EFE)
Orenga ha renunciat al càrrec després del fracàs al Mundial. (Foto: EFE)
Bàsquet

Juan Antonio Orenga renuncia a ser el seleccionador espanyol de bàsquet després del fracàs mundialista

Juan Antonio Orenga ha comunicat aquest dimarts a la Federació Espanyola de Bàsquet la seva renúncia a ser el seleccionador espanyol després del recent fracàs mundialista.

Actualitzat

Juan Antonio Orenga ha comunicat aquest dimarts a la Federació Espanyola de Bàsquet la seva renúncia a ser el seleccionador espanyol després del recent fracàs mundialista. Orenga ha pres aquesta decisió perquè considera que no s'han assolit els resultats esperats a la Copa del Món, i amb el propòsit de facilitar la planificació del futur a curt i mitjà termini.

En el comunicat de la FEB s'afirma que "aquesta decisió no interfereix en el procés d'anàlisi que la FEB farà, com cada any, quan s'acabi el calendari de competicions de l'estiu, en què participaran totes les àrees i sobre la base de les conclusions del qual s'establirà el Pla estratègic 2015-2019, amb la triple visió que ha marcat la gestió dels últims anys: esportiva, econòmica i social".

"La FEB vol agrair a Juan Antonio Orenga seu treball i compromís, i seguirà comptant amb la seva experiència i coneixements des d'un nou lloc en l'organigrama tècnic encara per decidir-per al desenvolupament i millora del nostre model esportiu", afegeix el comunicat. De la mateixa manera, el fins aquest dimarts seleccionador vol expressar el seu "agraïment als jugadors, membres del cos tècnic, president i altre personal de la Federació pel treball conjunt dut a terme en aquests últims dos anys".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut