Montseny

José Luis Cuerda presenta a Barcelona el seu últim film, "La educación de las hadas"

Els sentiments són la causa dels plaers més grans de l'home i també dels seus patiments. És la idea sobre la qual gira "La educación de las hadas", la pel·lícula que el director José Luis Cuerda ha situat al Montseny i que estrena la setmana que ve. Ara l'ha presentat a Barcelona, envoltat dels seus actors, entre els quals l'actriu francobelga Irène Jacob, i la cantant Bebe, que s'ha estrenat en el cine amb el paper de "fada", almenys segons els ulls d'un nen.

Actualitzat
Del divers quartet de protagonistes que el director José Luis Cuerda ha reunit per a "La educación de las hadas", només ha faltat l'argentí Ricardo Darín. Set anys després de l'èxit de "La lengua de las mariposas", Cuerda ha tornat a fer una pel·lícula amb nen, ha treballat, per primer cop en una producció espanyola, amb l'actriu francobelga Irène Jacob, i ha donat un primer paper de pes en el cine a la cantant Bebe. Ella és la fada a què fa referència el títol, o, almenys, com a tal serà vista des dels ulls d'un nen.

Bebe serà Sezar, una estudiant argelina de pas a Catalunya. El personatge que interpreta Bebe irromp en el món ideal en què viu la família formada per Darín, Jacob i el nen Víctor Valdivia, just en el moment en què, incomprensiblement, ha entrat en crisi.
Anar al contingut