Barcelona

Interior es personarà com a acusació particular contra els presumptes autors de l'incendi d'Horta de Sant Joan

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha decidit que el seu departament es personarà com a acusació particular contra els presumptes autors de l'incendi d'Horta de Sant Joan, que han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra. Els dos detinguts han ingressat en presó provisional com a presumptes responsables d'un delicte d'incendi forestal intencionat, establert en l'article 352 del codi penal.

Actualitzat
Una vegada la jutgessa de Gandesa ha aixecat el secret de sumari de les investigacions, el Departament d'Interior es reunirà amb les famílies dels bombers que van morir en el sinistre perquè siguin les primeres de conèixer tots els detalls de la investigació duta a terme i que estava afectada pel secret judicial de sumari. El Departament també farà extensiva aquesta informació al col·lectiu dels Bombers de la Generalitat.

Felicitacions per als Mossos

El conseller d'Interior ha felicitat els Mossos d'Esquadra per l'excel·lent investigació duta a terme, que ha permès detenir els presumptes autors de l'incendi, els quals, segons la investigació, es trobaven a la zona el 20 de juliol a la mateixa hora en què es va originar el foc que va cremar 1.140 hectàrees i va ocasionar la mort de cinc professionals del GRAF dels Bombers que treballaven en la seva extinció.
Anar al contingut