Barça

Iniesta firma una millora i ampliació del seu contracte amb el Barça fins al 2015

A dos dies per al Barça-Reial Madrid, aquest divendres s'ha tancat una renovació molt desitjada pels aficionats blaugrana. Andrés Iniesta, l'heroi de Stamford Bridge, ha allargat el seu compromís amb el Barça fins al 2015. El manxec tindrà 30 anys quan acabi el seu nou contracte. Va arribar al club quan només en tenia 12 i ningú no dubta que avui dia és una peça fonamental en l'ànima de l'equip. Passarà a tenir un sou de crac i també ho serà la seva clàusula de rescissió, que puja dels 150 als 200 milions d'euros. Amb Iniesta blindat, el següent que signarà la renovació serà Rafa Márquez, que ho farà dilluns.

Actualitzat
Iniesta ja està lligat al Barça pels cinc anys vinents. Aquest divendres ha firmat l'ampliació i millora del seu contracte, una prioritat del club blaugrana perquè és un jugador amb molts pretendents. Ara mateix Iniesta és el jugador desitjat per tothom, sense excepcions. I com que, a més, és un dels pilars de l'equip de Pep Guardiola, bé calia assegurar-se'n la continuïtat. El club li ha ampliat un any el contracte, fins al juny del 2015, i també li ha augmentat la clàusula de rescissió, que passa de 150 milions d'euros a 200. Per tant, una clàusula prohibitiva per a la majoria de clubs. La renovació també suposarà per a Andrés Iniesta una millora del sou.

Després d'Iniesta, els pròxims a renovar contracte seran Rafa Márquez, que l'acaba al juny, i Gerard Piqué. D'aquesta manera, el club s'assegura la continuïtat dels homes clau de la plantilla. La renovació d'Iniesta arriba 48 hores abans del clàssic. El cas és que no és la primera vegada que això passa. El 18 de novembre del 2004, Iniesta va ampliar la seva vinculació amb el Barça fins al 2010 i, dos dies després, els blaugranes s'imposaven al Madrid per 3 a 0. Sens dubte, un bon presagi de cara al clàssic d'aquest diumenge al Camp Nou.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut