Sabadell

Ikea obrirà una botiga a Sabadell després de descartar Sant Cugat del Vallès

IKEA obrirà una nova botiga a Sabadell. La multinacional sueca ha decidit instal·lar en aquesta població del Vallès Occidental el seu tercer centre comercial a Catalunya, després d'abandonar el seu projecte de Sant Cugat del Vallès. La companyia ha adquirit a Sabadell els terrenys on pensa obrir el nou establiment, que tindrà uns 40.000 metres quadrats de superfície, i que suposarà una inversió de 60 milions d'euros i donarà ocupació a unes 500 persones. La zona es coneix com a Sabadell Parc Empresarial, un lloc estratègic i molt visible des del nou enllaç d'incorporació des de la C-58 i molt pròxim a la AP-7.

Actualitzat
Les mateixes fonts han assenyalat que Ikea Ibèrica manté els seus plans d'expansió a Catalunya, on vol obrir cinc complexos més que se sumarien als que ja funcionen a Badalona i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), a més dels dos centres logístics que la companyia té operatius a Valls (Alt Camp).

El canvi de població i l'abandonament del projecte de Sant Cugat del Vallès es deu al retard en el procés de desenvolupament del projecte, aliè a la companyia, cosa que ha fet que la botiga, dissenyada el 2002, no s'adapti actualment a les circumstàncies del mercat ni a les necessitats d'Ikea i dels seus clients.

La botiga de Sant Cugat havia d'ocupar 30.000 metres quadrats al Parc d'Activitats Econòmiques Can Sant Joan i la seva obertura s'havia endarrerit fins a l'any 2012.
Anar al contingut