Pedro González Trevijano, nou membre del TC
Pedro González Trevijano, nou membre del TC
Barcelona

González Trevijano salta del rectorat de la Universitat Rey Juan Carlos al TC

Pedro González Trevijano és madrileny i va nèixer el 1958. Va estudiar dret a la Universitat Complutense de la capital de l'estat espanyol

RedaccióActualitzat
Pedro González Trevijano és madrileny i va nèixer el 1958. Va estudiar dret a la Universitat Complutense de la capital de l'estat espanyol. És recor de la Universitat Rey Juan Carlos des de la seva creació l'any 2002 i precisament la seva renovació al càrrec va estar envoltada l'any 2009 de certa polèmica sobre els límits de temps al capdavant del rectorat.

González Trevijano ha col.laborat a diaris com l'"ABC", "La Gaceta de los Negocios" i "La Voz de Galicia" i és autor de diverses obres, la majoria relacionades amb dret constitucional tot i que també és autor d'un curiós llibre sobre magnicidis de la història del món escrit en forma d'assaig i amb pròleg de Hugh Thomas. En aquest llibre de Galaxia Gutemberg, González Trevijano defensa que l'atemptat d'ETA que va acabar amb la vida de Carrero Blanco va fer més difícil la transició perquè va enfortir l'organització terrorista quan el procès cap a la democràcia era ja inevitable.
Anar al contingut