Sant Joan Despí

Forcadell: "Sabíem que en un moment o altre estaríem en el punt de mira i ha arribat el moment"

"Sabíem que en un moment o altre estaríem en el punt de mira i ha arribat el moment", ha assegurat Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, que també ha acusat alguns mitjans de comunicació de Madrid de tergiversar el full de ruta qe han de debatre el 5 d'abril, on es proposa que -en el cas d'aconseguir la independència- el nou govern es faci càrrec de les infraestructures de Catalunya.

RedaccióActualitzat
La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, ha assegurat que ha arribat el moment en què s'està posant l'ANC "en el punt de mira" dels poders de l'Estat. "Sabem que el govern espanyol utilitzarà totes les eines per il·legalitzar el procés", ha explicat Forcadell, i ha afegit que, com que l'Assemblea forma part d'aquest procés, "sabíem que en un moment o altre estaríem en el punt de mira". "Ha arribat el moment", ha sentenciat.

Les declaracions de Forcadell coincideixen amb l'editorial d'aquest dimecres d'"El País" arran del full de ruta que l'Assemblea ha de debatre el 5 d'abril, on es proposa que -en el cas d'aconseguir la independència- el nou govern es faci càrrec de les infraestructures de Catalunya. Forcadell ha acusat alguns mitjans de comunicació de Madrid de tergiversar-lo. Forcadell manté que el procés és plenament democràtic i pacífic.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut