Facebook anuncia les videotrucades a la seva xarxa gràcies a Skype.
Facebook anuncia les videotrucades a la seva xarxa gràcies a Skype.
Madrid

Facebook anuncia les videotrucades amb el suport de Skype

Mark Zuckerberg confirma el nou servei de videoxat al Facebook, que permetrà comunicar 750 milions de persones gràcies al suport de Skype. A més, la xarxa social anuncia noves millores en el seu sistema de missatgeria.

Actualitzat
En una presentació de la xarxa social, Facebook, a les seves oficines de Palo Alto, a Califòrnia, el seu creador, Mark Zuckerberg, confirma la notícia que la xarxa treballa amb Skype per impulsar un sistema de videotrucades.

Zuckerberg, avançant-se a l'anunci del CEO de la seva companyia, oferirà als usuaris imatges i so a través de la comunicació pel xat. Això permetrà que 750 milions de persones amb 70 idiomes diferents es puguin connectar al Facebook de la mateixa manera que ho farien a l'Skype.

El servei estarà disponible d'aquí poques setmanes per a tot el món, fet que produirà un canvi de la comunicació en aquesta xarxa.

A part d'aquest nou projecte, Facebook també ha anunciat altres novetats relacionades amb el disseny i la millora del seu sistema de missatgeria.

En primer lloc, es canvia el disseny de la barra dels contactes per la comunicació de missatges instantanis. La nova barra se situarà a la part inferior, en un lateral i s'adaptarà a la mida de la finestra per no "robar" espai a la navegació dels usuaris. Google avala aquest nou disseny, afirmant que és més fàcil trobar els contactes i iniciar la conversació.

L'altra novetat és la incorporació del xat en grup arran dels milers de sol·licituds que els usuaris feien a la xarxa. Aquest sistema, molt fàcil, disposarà de l'opció "afegir amic a la conversa" i després es podrà seleccionar el contacte interessat.

L'objectiu de totes aquestes novetats són transmetre una comunicació més instantània i social en aquesta xarxa.
Anar al contingut