Ernest Maragall, entrevistat per Xavier Graset.
Ernest Maragall, entrevistat per Xavier Graset.
Barcelona

Ernest Maragall continuarà al PSC i està disposat a tornar a trencar la disciplina de vot

Després de reunir-se amb el secretari d'organització del partit, el diputat i exconseller continuarà formant part del grup socialista, però també avisa que està disposat a tornar a trencar la disciplina de vot, com va fer amb el pacte fiscal.

RedaccióActualitzat
El diputat del PSC Ernest Maragall està disposat a tornar a trencar la disciplina de vot al Parlament com va fer amb el pacte fiscal, si ho considera oportú. En declaracions al programa "L'oracle", de Catalunya Ràdio, l'exconseller ha assegurat que continuarà al grup socialista, però que també continuarà defensant el que pensa. "I si cal, seguiré expressant aquestes posicions en termes no només d'opinió, sinó també de vot", ha afirmat.

Maragall s'ha reunit aquest dijous amb el secretari d'Organització del partit, Daniel Fernández, per parlar de la seva continuïtat al partit. El diputat socialista, que ha confirmat que serà a la manifestació de l'Onze de Setembre, ha reconegut que el sector catalanista del PSC no ha estat capaç de fer quallar la seva manera d'entendre la política.
Anar al contingut