Barcelona

Els Pet Shop Boys enlluernen 14.000 espectadors al Sónar

El duo britànic farà una rèplica d'aquest concert dissabte. Hores abans, en la inauguració del festival de música electrònica i avançada, el nou recinte del Sónar de dia, a Montjuïc, va passar la prova.

RedaccióActualitzat
Els Pet Shop Boys enlluernen 14.000 espectadors en la primera nit del Sónar. El duo britànic ha fet ballar els assistents al primer concert del festival i farà una rèplica d'aquest concert dissabte. Hores abans, la vintena edició d'aquest festival de música electrònica i avançada obria les seves portes al nou recinte, a Montjuïc. Un espai molt més ampli que ha convençut els seus assistents.

El Sónar de Dia ha acollit les actuacions d'artistes com el francès Sébastien Tellier, el raper de Nova York Micky Blanco o el nord-català Pascal Comelade, amb el seu projecte amb el guitarrista Richard Pinhas.

Aquesta nit hi ha el concert dels pares de la música electrònica, els alemanys Kraftwerk. La veterana banda alemanya pionera de l'electrònica presenta un espectacle que s'ha pogut veure fa poc al MoMA de Nova York.

Pots seguir en directe molts dels concerts del Sónar a través d'Icat.cat.
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut