Barcelona

Els Amics de les Arts, Pep Gimeno i Quimi Portet, guardonats als Premis Enderrock

Els Amics de les Arts i Pep Gimeno són els noms propis de la setzena edició dels Premis Enderrock de la Música Catalana, que s'han lliurat aquest dimarts a la nit a la Sala Bikini de Barcelona. Els Amics s'han endut set premis, entre els quals el de millor disc, que atorga la crítica. La Nit Enderrock també ha premiat com a millor artista de l'any Quimi Portet, pel seu darrer àlbum "Viatge a Montserrat"; Mazoni, com a millor disc pop-rock, i The Pepper Pots com a millor disc català en altres llengües. Per votació popular, amb més de 8.000 vots, han sonat els noms de La Pegatina, At Versaris, Cesk Freixas, Gerard Quintana, Love of Lesbian, Lax'n'Busto i Anna Roig, entre molts altres.

Actualitzat
Els Amics de les Arts han estat el nom més destacat de l'edició d'enguany dels Premis Enderrock, que els han guardonat pel millor disc de l'any i millor disc de cançó d'autor per "Bed & Breakfast". L'altre gran guanyador del certamen ha estat el valencià Pep Gimeno, "Botifarra", que s'ha endut quatre guardons, entre els quals el de millor disc i grup de folk.
 
També hi ha hagut reconeixement per figures consolidades com Quimi Portet, que ha recollit el premi al millor artista de l'any pel gran moment artístic que està vivint. Mazoni ha recollit el premi al millor disc de pop-rock per "Eufòria 5 - Esperança 0".

Pel que fa al premi Joan Trayter, l'únic que es mantenia en secret, el guardonat ha estat Pau Vallvé per la producció del disc "Linòleum" de la cantautora barcelonina Maria Coma. La Pegatina s'ha endut el reconeixement de millor web.

Pots consultar la llista íntegra de premiats aquí.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut