Washington

El xou d'Oprah s'acomiada després de 25 anys

La popular presentadora nord-americana Oprah Winfrey ha posat fi aquesta matinada al seu programa després de 25 anys en antena i més de 4.500 programes emesos. La considerada reina de les tardes a l'Amèrica del Nord s'ha acomiadat dels seus seguidors agraint-los la fidelitat i assegurant que ells i el programa han estat l'amor de la seva vida. Ha estat un xou ple de records i de monòlegs en què ella repassava moments de la seva vida. Prèviament, durant la setmana, un seguit de programes especials amb actors i cantants com a convidats ha anat preparant l'adéu. I és que Oprah s'ha convertit en un referent als Estats Units i pel seu programa han desfilat nombroses personalitats. La presentadora deixa el xou, però no pas la televisió. Fa mesos va crear el seu propi canal i ara se centrarà en aquesta feina, tot i que encara està per veure quin paper hi farà.

Actualitzat
"Vosaltres i aquest programa heu estat l'amor més gran de la meva vida". Oprah Winfrey s'ha acomiadat amb llàgrimes als ulls del xou que durant 25 anys ha presentat i dirigit, i que l'ha convertit en un dels personatges més populars de la televisió nord-americana. Per a la seva última nit, Winfrey ha escollit consagrar-se al seu públic, i en un atípic programa final en què ha prescindit de sorpreses i convidats s'ha dedicat a agrair als seus milions de seguidors la seva fidelitat. "No us dic adéu, només dic que ens tornarem a trobar", ha conclòs com si no se'n volgués acabar d'acomiadar.

I és que al llarg d'un quart de segle en antena, Oprah s'ha convertit en la dona més influent de la cultura popular nord-americana, i el seu programa, en un dels aparadors més cobejats. Pel seu programa han passat estrelles de la música i de Hollywood que l'han anat a trobar sempre que l'han necessitat i als quals ella ha correspost mostrant-ne sempre la millor cara.

Però el que ha fet tan popular la presentadora ha estat la seva gran connexió amb el públic. Oprah ha actuat com una gran prescriptora per a l'audiència nord-americana, aconsellant des de qüestions de moda o d'estil de vida fins a afers sentimentals. En aquest sentit, l'últim programa no ha estat una excepció: "Utilitza la teva vida per servir el món. Tots som dignes de ser feliços. No esperis que ningú t'arregli o et completi, és responsabilitat teva, 'Jerry Maguire' és només una pel·lícula", s'ha permès dir a la seva audiència, que al llarg d'aquests anys ha arribat a ser de fins a 62 milions d'espectadors.

Ara Oprah plega del xou, però no de la televisió. Fa cinc mesos va crear el seu propi canal, i encara està per veure el paper que s'hi reserva.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut